't Veenhuusje is definitief gesloten

scooters
opwindend
sportief
genieten
natuur

De omgeving van ‘t Veenhuusje in Putten leent zich uitstekend voor diverse activiteiten. Lekker sportief bezig zijn en na afloop nog even nagenieten bij ons in de tuin.

Wandelen en fietsen

Op de fiets de bossen door op zoek naar de koelte op warme dagen of in het najaar genieten van de prachtige herfstkleuren. Wandelend over de heide als de sneeuw net gevallen is of als het er paars ziet van de bloei. Elk seizoen is verrassend.

Via het Griezeveensepad, een klompenpad met een lengte van 14 km, wandelt u over hessenwegen, door bos, weilanden en hei in het prachtige buitengebied van Voorthuizen. Halverwege punt 7 en 8 vindt u ‘t Veenhuusje aan de Veenwaterweg.

Voor de wandelliefhebbers hebben we een Ommetje ‘t Veld, een wandelroute met een duur van 5 kwartier. U wandelt door de prachtige omgeving rondom ‘t Veenhuusje door de bossen en weilanden. Deelname is gratis en de route kan het gehele jaar worden gelopen.

De West-Veluwe (lengte 32,5 km) fietsroute van fietsenwandelweb.nl is verkrijgbaar bij ‘t Veenhuusje.

Meer wandel- en fietsroutes op korte afstand van ‘t Veenhuusje zijn

-    Appelroute (fietsroute)

-    Marskramerpad (wandelroutes LAW 3 (11)) en LAW 3 (12))

‘t Veenhuusje ligt aan fietsknooppunten 06 en 94.

Veluwe City- & AdventureTours

De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. De Segway gaat waar u gaat: naar voren leunen betekent ook dat u vooruit rijdt en naar achteren betekent dat u afremt, ook een bocht gaat automatisch wanneer u zich naar rechts of links beweegt.

Segway-Veluwe biedt geheel verzorgde tours zodat iedereen optimaal kan genieten van deze unieke ervaring! Voor meer informatie surf naar www.segway-veluwe.nl.